GRATIS VERZENDING VOOR NL & BE!

OVER ONS

CREATIVITY

Creativiteit zit in on DNA. Verrassende, creatieve designs vormen het hart van Caviar Collection. Geen ontwerp van ons is vanzelfsprekend maar aan elk detail is gedacht. Bij elk ontwerp zoeken we naar evenwicht in vormen, kleuren en materialen. Een ander kenmerk is dat onze collectie kleurrijk is. Met de neon kleuren maken we de collectie hot en hip! Al deze elementen samen maakt de collectie onderscheidend in alles.

OUR JEWELRY

De Caviar collectie is een verzameling van opvallende, krachtige designs en sensationele kleuren. De collectie bestaat uit tijdloze items gemaakt van duurzame materialen. Materialen die niet gevoelig zijn voor invloeden van buitenaf. Hierdoor blijven onze sieraden levenslang mooi en kunnen wij onze hoge kwaliteitseisen blijven waarborgen.

Door gebruik te maken van duurzame materialen willen wij bijdragen aan een verminderde vraag naar nieuwe sieraden. Wij zien het als onze plicht om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.

CAVIAR WORLD

De naam van ons merk is ontstaan uit de overeenkomst tussen onze producten en kaviaar. Beiden zijn puur, rond en van onberispelijke kwaliteit. Ons merk is onze passie en wij zullen onze lijn met unieke items uit blijven breiden en blijven verrassen. Caviar Collection is een Jewelry brand met een sterke combinatie van mode, uitstraling en sprekende ontwerpen.    

"We keep the caviar fresh"