GRATIS VERZENDING VOOR NL & BE!

RETOURBELEID

Als ik niet tevreden ben over mijn bestelling, kan ik deze dan retourneren?

Tuurlijk, als een product niet aan jouw verwachtingen voldoet, mag je jouw bestelling binnen 14 dagen retourneren. Let wel op dat je aan de voorwaarden voldoet om een product te retourneren. Deze lees je in het kopje hieronder. 

We accepteren geen artikelen die zijn gebruikt, artikelen die zijn beschadigd door oneigenlijk gebruik of artikelen die zijn geretourneerd na de afkoelingsperiode van 14 dagen. Online bestelde producten kunnen worden geretourneerd voor terugbetaling of omruiling als het product en de verpakking van Caviar Collection ongebruikt en in de originele staat wordt geretourneerd. 

Helaas bieden we geen gratis retourneren aan. Je bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van jouw retourzending plus retour verzend methode. Wanneer er gekozen wordt voor retourneren per enveloppost ligt de verantwoordelijkheid bij de verzender. Wij adviseren daarom altijd om het als brievenbus pakketje te versturen met track & trace. 

Producten die zijn gepersonaliseerd, op maat gemaakt, gewijzigd of anderszins zijn gemaakt voor uw specifieke bestelling, kunnen niet worden geretourneerd.

Stuur de artikelen inclusief je naam en ordernummer retour naar onderstaand adres:

  • Caviar Collection
  • Afdeling retourneren
  • Ooievaar 45
  • 5296 MC Esch